Забравена парола Регистрация

Очаква ли ни терористичен акт или България е "имунизирана"?

• Публикувано на 16.08.2016 16:29 от потребител Stefan

Здравейте,
    Чудя се дали сме в полезрението на терористите или всеки момент ни очаква нещо?

• Публикувано на 16.08.2016 16:33 от потребител Admin

Здравей Стефан,
    Ако имаш притеснения за сигурността си, може да прочетеш статиите в новата ни тема "Антитероризъм".

• Публикувано на 17.08.2016 15:47 от потребител vasilev

Не мисля, че България е в полезрението на терористите, но в днешно време никога не се знае. Все пак, да не забравяме, че ни удариха на Сарафово преди няколко години. Аз лично съм подозрителен към хора с голям багаж в метрото, които имат странен вид и наблюдавам действията им. Забелязвам и, че на всеки изход има полицаи, значи вниманието е изострено.

• Публикувано на 28.09.2016 11:22 от потребител maria

Привет, според мен България засега е в страни от погледите на терористични организации от гледна точка на място, което биха искали да ударят. Може би нямат интерес от нас. По-скоро ни използват като транзитна страна, през която преминават, което е логично предвид географското ни местоположение. Въпреки това е добре да знаем как да действаме в случай на заплаха, опит или терористичен акт. Хубаво е да знаем какъв е профилът на терориста и как да го разпознаем. Изчетох с интерес статиите в "Антитероризъм".

Нов коментар

Регистрирайте се или влезте в акаунта си, за да напишете коментар по темата.