Забравена парола Регистрация

Членство в клуба

• Публикувано на 29.01.2014 11:02 от потребител vasilev

Здравейте, аз съм регистриран член на Клуб "Активна сигурност". Искам да попитам оттук какво следва?

• Публикувано на 29.01.2014 11:32 от потребител Аdmin

В Клуб "Активна сигурност" има два вида членство - асоциирано и пълноправно. Разликата е, че пълноправните членове получават членска карта, която им дава възможност да се възползват от бонуси и отстъпки, а асоциираните получават достъп до сайта на Клуба. Моля да уточните вида на вашето членство.

• Публикувано на 29.01.2014 11:41 от потребител vasilev

В мейла, който получих, пише, че съм регистриран като пълноправен член - silver.

• Публикувано на 29.01.2014 11:49 от потребител Аdmin

Като пълноправен член Вие ще получите в най- скоро време членска карта siilver, която Ви дава отстъпки и бонуси, които може да видите на следния линк http://www.aktivnasigurnost.org/bg/silver-card. Тя ще Ви бъде предоставена на адреса посочен при регистрация, за това е важно да се посочва коректен адрес.

• Публикувано на 29.01.2014 12:18 от потребител vasilev

Адресът ми трябва да е коректен. Къде мога да разгледам здравните и животозастрахователните продукти, за които получавам отстъпки?

• Публикувано на 29.01.2014 12:35 от потребител Аdmin

Може да получите информация за продуктите на посочените сайтове и телефони:
    www.zoibg.com, тел. 02/ 805 5 302,
    www.jzibg.com, тел. 02/ 805 5 388

• Публикувано на 29.01.2014 12:59 от потребител vasilev

Благодаря, ще разгледам!

• Публикувано на 29.01.2014 13:28 от потребител Аdmin

Екипът на Клуб "Активна сигурност", винаги е на разположение да отговори на вашите въпроси.

• Публикувано на 16.11.2015 11:17 от потребител Дани

Здравейте, имам членска карта silver. За съжаление обаче при посещение в бензиностанции "Газпром" в Бургас не получавам отстъпка от 7ст/л. (така, както е в условията Ви и както е посочено в сайта на газпром). Разговарях с управителя на бензиностанцията,, както и с Ваш представител от София - той ме препрати към офис в Бургас. Все още няма никакви резултати. Държа да отбележа, че не съм единствената с този проблем. Има и други Ваши клиенти от Бургас, които са в същата ситуация. Моля да направите нещо по въпроса (централно, на по - високо равнище), за да не остават излъгани Вашите клиенти, т.к. така много от тях биха се отдръпнали. Благодаря. И очаквам отговор на ел.поща.

• Публикувано на 23.11.2015 14:12 от потребител Admin

Дани, благодарим Ви за реакцията. По Ваш сигнал, вече е направено запитване до нашите партньори, които от своя страна, ни увериха, че ще решат проблема в кратки срокове! В случай, че отново срещнете проблем, не се колебайте да се свържете отново с нас!

• Публикувано на 16.01.2016 20:10 от потребител Дани

Здравейте отново. Пиша Ви по същия казус от миналата година. На 16.11.2015г. Ви сигнализирах, че има проблем с членската карта в Газпром Бургас. Ето, годината мина, изтече доста време от тогава - днес е 16.01.2016г., а аз все още имам същия проблем. Управителката се опита да ме убеди, че проблемът е в моята карта - не била активна. Преди около седмица я копира, за да я изпрати до София и да я регистрират. Е, днес отново същото. Започвам да се разочаровам от Вас и сериозно се замислям да променя компанията Лев инс. Ще уредите ли най - после проблема? Между другото, снимах съобщението, което извежда устройството в Газпром, когато се опита да отчете картата ми. Бих могла да Ви го предоставя, с цел по - бързо и лесно отстраняване на нередностите.

• Публикувано на 19.01.2016 10:59 от потребител martoname

Здравейте!
    Имаше проблем с карите на въпросната бензиностанция, но се работи по отстраняването им! След проверката и отстраняването на проблема ще Ви уведомим веднага!

Нов коментар

Регистрирайте се или влезте в акаунта си, за да напишете коментар по темата.